vrijdag 1 november 2013

Herfstserie Fall in love --> #3. Kamer klaar voor de herfst/winter?

Hii everybody!
Hier ben ik weer, Fientjuh! :)). Hier is dan de #Fall in love 2.
Hahah, deze Fall in love gaat over jouw kamer. Hoe maak je hem klaar voor de herfst?
Hier zijn de perfecte tips.



1. Opruimen; 
-Ruim je kamer netjes op. Het ziet er netter uit. En de sfeer is opgeruimder in je hoofd. Wist je dat je je in een opgeruimde kamer veel beter kan concetreren. Beestjes vinden het ook erg lekker in een rommelkamer. Dus voorkom dat, ruim je kamer even op. Tip, met muziek is het leuker.
-Zorg voor een nette kast. Je kan je kleren makkelijker vinden. En je kleren gaan er niet van kreukelen. Dat klinkt heel suf. Alleen als je je kleren op een hoop gooit, komen er allemaal kreukels in.

2. Je bed;
Je bed is een heel belangrijk punt om je kamer in de herfstsfeer te brengen.
-Zorg voor een dekbed in herfstkleuren. Dat ziet er erg mooi uit. Ik zou kiezen voor bruinachtige tinten. Maak het niet te druk.
-Je kan over je bed ook nog een kleed leggen, of op een bank in je kamer.
-Zet leuke kussens neer op je bed. Dat versiert het ook leuk. Neem lekker zachte. Kleuren; bordeau, wit, bruin. Dat maakt het veel warmer.
-Zet een nachtlampje naast je bed.
Die heb je bij gamma voor; 8,99!
Geen geld natuurlijk.

3. De rest;
-Licht is erg gezellig in je kamer. Het geeft een leuke sfeer. En erg warm. Zet bijvoorbeeld een mooi houten dienblad neer. Met verschillende (herfst)kleuren kaarsen. Erg leuk en goedkoop. Voeg er nog wat leuke herfstdingen aan toe zoals (nep)bladeren en kaneelstokjes. Die ruiken ook nog is lekker!
-Ook kan je fotolijstje's neerzetten. Ik vind dat erg leuk, foto's van vroeger. En van leuke tijden of mooie gebeurtenissen. Je kan ook een fotohart kopen --> Action 2,50!
-Een mooie herfstposter is natuurlijk ook erg leuk. Het vult wel veel van je muur. Dus kijk of het niet 'te' wordt.


Geen opmerkingen:

Een reactie posten