zondag 10 november 2013

hair --> waterval vlecht

hello people!

hier staan de stappen van een waterval vlecht. Ik vind die vlecht echt heel cool en mooi staan!

Stap 1
Kam je haar goed uit met een grove kam en zorg dat er geen knopen en klitten in zitten. Verdeel je haar nu niet met je handen maar met een fijne kam hiervoor is een punt kam aan te raden.
Stap 2
Start met vlechten zoals je dat altijd doet. Als je linker of rechter haarstreng bijna bij het midden van je hoofd is, ga je over op de Franse vlechttechniek.
Stap 3
Nu moet je goed opletten. Nadat je de eerste slag hebt gehad, start je met de linkse streng een tweede slag. Zodra de linkse streng in het midden is, laat je de rechtse streng hangen. Je pakt nu een nieuw plukje haar ernaast. Dat is je nieuwe rechtse streng. Deze leg je over het midden om daarna de linker ook over het midden te leggen.
Stap 4
Herhaal deze vlechttechniek telkens. Je laat steeds de rechtse streng hangen, nadat de linker het midden is geworden. Ga door tot het niet meer kan.
Stap 5
Vervolgens zet je waterval vlecht vast met een speld. Je kan ook de vlecht afmaken met een gewone vlecht. Op het laatst spuit je wat haarlak op de vlecht, zodat het beter  in model blijft zitten

voorbeelden:

What do you guys thi pretty hair2 by laur Waterfall Braid for Beautiful hairstyle!

Ik hoop dat het lukt. Veel plezier ermee!
dikke kus en knuffel van mij
Puck

Geen opmerkingen:

Een reactie posten